طناز طباطبایی| همسر طناز طباطبایی| عکس طناز طباطبایی با همسرش

چهره واقعی طناز طباطبایی را ببینید! | ویدئویی از اولین نقش آفرینی طناز طباطبایی

اولین نقش آفرینی طناز طباطبایی در ۱۷ سالگی در سریال «ذبیح» بود.

طناز طباطبایی
ویکی گردی:

خبرملت: طناز طباطبایی از جمله بازیگران شناخته شده سینما است که اکنون 40 سال دارد. طناز طباطبایی کار خود را در سینما با بازی دیشب باباتو دیدم آیدا به کارگردانی رسول صدرعاملی آغاز کرد. طناز طباطبایی برنده سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر شده است. طناز طباطبایی مجرد است. طناز طباطبایی نسبتی با بهنوش طباطبایی ندارد.

اولین نقش آفرینی طناز طباطبایی در ۱۷ سالگی در سریال «ذبیح» بود.

ویدئویی از این سریال پس از سالها در فضای مجازی وایرال شده که می‌توانید این ویدئو را در ادامه مشاهده کنید.

طناز طباطبایی از جمله بازیگرانی است که در کنار بازی های خوبش، به زیبایی چهره اش هم معروف است و طرفداران بسیاری دارد.

شاید برای هواداران این خانم بازیگر که تا به حال عکس او پیش از عمل زیبایی بینی را ندیده اند جالب باشد.

البته خانم طباطبایی قبل از عمل هم زیبا بود. این عکس را ببینید.

50

طناز طباطبایی با کت و شلوار سفید در ونیز

عوامل و بازیگران فیلم سینمایی «بی‌ رویا» ساخته آرین وزیر دفتری و به تهیه‌کنندگی هومن سیدی پیش ازنمایش این فیلم در جشنواره ونیز مقابل دوربین عکاسان رفتند.

فیلم «بی رؤیا» ساخته آرین وزیر دفتری که در بخش افق‌های اکسترا جشنواره ونیز  ۲۰۲۲ پذیرفته شده طی روزها ۶ و ۷ سپتامبر (۱۵ و ۱۶ شهریور) ۵ نمایش در جشنواره ونیز خواهد داشت و نخستین نمایش این فیلم برای اهالی رسانه و فعالان سینما از ساعت ۱۴:۳۰ امروز (۱۵ شهریور) به وقت محلی در سالن «Sala Giardino» خواهد بود و نخستین نمایش عمومی فیلم نیز در همین روز و از ساعت ۲۱ در این سالن «Sala Giardino» رقم خواهد خورد.

طناز طباطبایی، شادی کرم‌رودی (بازیگران)، آرین وزیر دفتری (کارگردان) و هومن سیدی (تهیه‌کننده) از عوامل اصلی «بی‌رویا» هستند که ساعاتی قبل مقابل دوربین عکاسان در ونیز رفتند.

در فیلم سینمایی «بی‌رؤیا» ساخته آرین وزیردفتری هم طناز طباطبایی، صابر ابر و شادی‌کرم‌رودی بازیگران اصلی این فیلم سینمایی هستند و تهیه‌کنندگی این فیلم نیز بر عهده هومن سیدی است.

 

در خلاصه داستان فیلم سینمایی«بی‌رؤیا» آمده است: مواجهه‌ی رویا با دختری بی‌نام‌ونشان، آغاز اتفاقاتی عجیب در زندگی رویا و بابک است...

جذاب‌ترین زن سینمای ایران در ونیز سفید پوشید

 

جذاب‌ترین زن سینمای ایران در ونیز سفید پوشید

جذاب‌ترین زن سینمای ایران در ونیز سفید پوشید

 

طناز طباطبایی برنده سیمرغ شد

طناز طباطبایی، بازیگر فیلم "شنای پروانه" برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر شد.  

لیلا زارع برای فیلم "خون شد"، مینو شریفی‌پور برای فیلم "درخت گردو"، سمیرا حسن‌پور برای فیلم "سه‌کام حبس"،  باران کوثری برای فیلم "عامه‌پسند" و ستاره پسیانی برای فیلم "من می‌ترسم" دیگر نامزدهای دریافت این جایزه بودند.

​طناز طباطبایی که پس از اعلام نامش، با گریه روی صحنه آمد، در سخنانی گفت: "خدا را شکر می‌کنم. آقای رسول صدرعاملی سال ۸۳ با فیلم شما به سینما وارد شدم و امروز اولین سیمرغم را برای بازی در فیلمی به تهیه‌کنندگی شما می‌گیرم. ممنونم. همچنین از محمد کارت تشکر می‌کنم. این سیمرغ حاصل اعتماد و همدلی یک گروه بزرگ است که مثل یک حلقه به هم متصل بودیم. این حاصل تلاش جمعی است."

​وی افزود: "۱۵ سال است کار حرفه‌ای می‌کنم و هر بار با تشویق هوادارانم همراه هستم و هر بار فکر می‌کردم یک روزی این اتفاق می‌افتد و امروز افتاد."

Nnzug158144355183462167

طناز طباطبایی سفیر شد

طناز طباطبایی سفیر انجمن خودمراقبتی حمایت از حقوق کودکان شد. او فعالیت‌هایی در زمینه بسط و گسترش آموزش همگانی خودمراقبتی به کودکان خواهد داشت.

صفحه رسمی طناز طباطبایی در اینستاگرام این خبر را منتشر کرده و نوشته است: "اغلب قربانیان سوءاستفاده‌ جنسی، کودکانی هستند که هیچ‌گونه اطلاعاتی در این خصوص و نحوه مقابله با آن ندارند. در ایران آمار دقیقی از کودک‌‌آزاری و به ویژه آزار جنسی کودکان وجود ندارد اما برخی منابع آماری در کشورهای دیگر مطرح می‌کنند که از هر چهار دختر یک نفر و از هر شش پسر نیز یک نفر در طول کودکی خود مورد سوءاستفاده جنسی قرار می‌گیرند

در همین راستا طناز طباطبایی بازیگر تئاتر و سینما همزمان با رونمایی از پروژه تربیت جنسی به کودکان و آموزش مهارت در جهت مراقبت از خود در انجمن (خود مراقبتی کودکان) ، در راستای حمایت از حقوق کودکان، آمادگی خود را برای همکاری در این پروژه اعلام کرده و از سوی این انجمن به عنوان سفیر در بسط و گسترش آموزش همگانی خودمراقبتی کودکان فعال شده است.

 

او که هفت سال و نیم پیش در فیلم «هیس دخترها فریاد نمی‌زنند» به ایفای نقش پرداخته بود، با تجربه‌های متعددی از کودک‌ آزاری روبرو شده بود و پیش از شروع این فیلم به دیدار زنان اعدامی و دختران و کودکانی که مورد آزار جنسی قرار گرفته بودند رفت. تجربه‌ای که برای او بسیار ناراحت‌کننده بود و در طی این سال‌ها از هر فرصتی برای کاهش تعدی به حقوق زنان و کودکان بهره برده است."

Untitled

 

 

 

 

 

 

 

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

ارسال نظر