بوی بد دهان| درمان بوی بد دهان| قاتل بوی بد دهان

قاتل بوی بد دهان پیدا شد! | درمان بوی بد دهان با چند داروی گیاهی +ویدئو

به راحتی و با چند داروی گیاهی می‌توانید برای همیشه از شر بوی بد دهان خلاص شوید.

بوی بد دهان
ویکی گردی:

رصد: بوی بد دهان یکی از دلایلی است که می تواند مانع از ایجاد ارتباط اجتماعی و انزوای افراد شود. افراد زیادی از مشکل بوی بد دهان رنج می برند. برای رفع بوی بد دهان راه های مختلفی وجود دارد. راه درمان بوی بد دهان را در رصد بخوانید. 

 

 

 

 

 

 

اگر از آن دسته افراد هستید که دهان شما بو می‌دهد و این موضوع برایتان یک دغدغه شده و اعتماد به نفس شما را کاهش داده است دیگر لازم نیست نگران این موضوع باشید.

 

 

 

به راحتی و با چند داروی گیاهی می‌توانید برای همیشه از شر بوی بد دهان خلاص شوید.

ویدئوی زیر را ببینید تا راه درمان خانگی بوی بد دهان را یاد بگیرید.

علت بوی بد دهان چیست؟

ممکن است ناشی از عوامل متعددی باشد که در اینجا به این عوامل اشاره می‌کنیم.

مصرف مواد غذایی مانند سیر و پیاز به علت داشتن گوگرد

مصرف برخی از داروها مانند داروهای ضد حساسیت و افسردگی

تشکیل و تجمع باکتری‌ها در پشت زبان و یا بین دندان‌ها

عدم رعایت بهداشت دهان و دندان

بازگشت اسید به معده

عفونت‌ دهان

خشکی دهان

بیماری دیابت

مصرف سیگار و تنباکو

مصرف نوشیدنی‌های الکلی

رژیم غذایی کم کربوهیدرات

استرس، اضطراب و افسردگی

عفونت بینی و گلو

بیماری‌های لثه

پوسیدگی دندان

پوسیدگی دندان در یک مرد جوان که باعث بوی بد دهان شده

علائم مرتبط با بوی بد دهان چیست؟

دهان خشک

زبان خشک و سفید

لثه‌های سفت و سخت که به راحتی خونریزی می‌کنند.

پلاک‌ روی دندان

غدد لنفاوی متورم

درد در ناحیه گلو و بینی

درمان بوی دهان چیست؟

برای کاهش آن و یا به حداقل رساندن آن راه‌های زیادی وجود دارد که در اینجا به آنها اشاره می‌کنیم.

رعایت بهداشت دهان و دندان

شست و شوی دهان با دهانشویه‌های مناسب و همچنین استفاده از خمیردندان‌های ضد باکتری

شست و شوی دهان با محلول‌های محتوی دی اکسید کلرین

پاک کردن انتهای زبان با کمک مسواک های مخصوص و حرکت مسواک از انتها به سمت نوک زبان

اگر بوی بد دهان شما به علت ابتلا به نوعی از بیماری‌های لثه باشد با مراجعه به یک متخصص بیماری‌های لثه می‌توانید آن را درمان کنید. در اثر بیماری‌های لثه، لثه از دندان‌ها جدا شده و باعث تحیل لثه می‌شوند. در اثر این گونه بیماری‌ها لا‌به‌لای فضاهای خالی از باکتری‌های تولید کننده بوی بد دهان پر شده و منجر به ایجاد بوی بد دهان می‌شوند. در اینجاست که مراجعه به دندانپزشک بهترین راه درمان است.

روش های خانگی برای رفع بوی بد دهان چیست؟

استفاده از دانه رازیانه

دانه رازیانه با خواص ضد میکروبی که دارد با باکتری‌های دهان مبارزه کرده و برای کنترل بوی بد دهان بسیار موثر است. رازیانه را می‌توانید هم به صورت دمنوش و یا جویدن تخم رازیانه بعد هر وعده غذایی استفاده کنید.

عکس دانه های رازیانه برای دندان درد

دانه شنبلیله

مصرف روزی یک بار از دم کرده شنبلیله برای آرامبخشی و تسکین درد بسیار موثر است. شما می توانید دانه شنبلیله برای رفع بوی بد دهان را از عطاری ها خریداری کنید و شیوه صحیح استفاده از آن را هم از عطار بپرسید.

میخک (روشی قدیمی و توصیه شده)

میخک نیز دارای خواص ضد میکروبی بوده و بسیار مفید است. مقداری میخک را بعد از هر وعده غذایی بجوید، همچنین میخک را به صورت دم کرده نیز می‌توانید استفاده کنید.

آبلیمو

آبلیمو به علت داشتن اسید از رشد باکتری‌ها در دهان جلوگیری کرده و باعث از بین رفتن بوی بد دهان می‌شود. برای این منظور مقدار آبلیمو را در آب ریخته و حل کنید و دهان خود را با آن شست و شو دهید.

غرغره آب نمک

آب نمک خواص ضد میکروبی دارد. آب نمک، pH  دهان را خنثی کرده و همچنین محیط دهان را برای رشد باکتری‌ها سخت می‌کند. یک قاشق چای خوری نمک را به یک لیوان آب ولرم اضافه کنید. این مخلوط را هر روز در دهان خود نگه دارید.

استفاده از جعفری

یک دیگر از درمان‌های خانگی برای از بین بردن بوی بد دهان استفاده از جعفری است.. جعفری به علت داشتن کلروفیل که به عنوان یه ترکیب ضد باکتری عمل می‌کند. می‌توانید چند برگ جعفری تازه را بجوید تا از فواید آن بهره مند شوید.

جویدن آدامس

جویدن آدامس بدون قند در خوشبو شدن نفس شما بسیار موثر است. جویدن آدامس باعث بهبود ترشح سالم بزاق در دهان شده و به از بین رفتن بوی بد دهان کمک می‌کند.

روغن درخت چای

روغن درخت چای حاوی خواص ضد عفونی کننده هست که به عنوان دارویی ضد عفونی کننده و موثر برای دهان شما عمل می‌کند. شما می‌توانید چند قطره روغن درخت چای، روغن نعناع و روغن لیمو را در یک لیوان آب بریزید و از این مخلوط به عنوان دهان شویه استفاده کنید.

درمان پزشکی و دندانپزشکی بوی بد دهان چیست؟

اگر افراد با روش های خانگی موفق به کاهش و یا درمان کامل این بوی ناخوشایند نشوند میبایست به دندانپزشک و سپس پزشک مراجعه کنند. در چنین شرایطی ممکن است علت این بو، بیماری زمینه ای و یا مشکلات مرتبط با دهان و دندان باشد.

درمان دندانپزشکی

به عنوان مثال اگر مشکل بیماری لثه، پوسیدگی دندان، شکستگی دندان، عفونت دندان و … باشد، حتما باید درمان هایی متناسب با نوع مشکل توسط دندانپزشک برای بیمار انجام داده شود. به عنوان مثال پوسیدگی با مواد ترمیمی مانند کامپوزیت ترمیم می شود، بیماری لثه با آنتی بیوتیک و یا جراحی لثه و یا حتی جرمگیری دندان برطرف می شود و …

درمان پزشکی

همچنین اگر علت بوی بد دهان، بیماری زمینه ای مانند دیابت، مشکلات کبدی و … باشد، باید با مراجعه به متخصص و دادن آزمایش های مختلف، درمان مناسب در نظر گرفته شود. به عنوان مثال اگر علت بوی بد دهان مشکل رفلاکس معده است، پزشک می تواند به بیمار داروهای کاهش دهنده اسید معده مانند امپرازول، رانیتیدین و … را تجویز کند با کاهش رفلاکس بوی بد در گلو و در دهانه آن کاهش پیدا کند.

پاسخ به سوالات رایج درباره بوی بد دهان

آیا استفاده از چای سبز می‌تواند بوی بد دهان را کاهش دهد؟

بله، استفاده از چای سبز می‌تواند باعث کاهش هالیتوزیس شود. چای سبز حاوی ترکیباتی است که می‌توانند باکتری‌های موجود در دهان را کشته و بوی بد دهان را کاهش دهند.

آیا بد بو شدن دهان می تواند نشان دهنده بیماری باشد؟

بله، این بو گاها ممکن است نشان دهنده بیماری‌هایی باشد که نیاز به درمان و توجه پزشکی دارند. در برخی موارد، این بوی نامطبوع می‌تواند نشانه عفونت‌های دهانی مانند التهاب لثه یا عفونت های دهان و دندان باشد. همچنین، ممکن است ناشی از بیماری‌های داخلی مانند بیماری‌های معده و سیستم گوارش، بیماری‌های کبدی و مشکلات تنفسی نیز باشد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

ارسال نظر