قیمت خودرو | افزایش قیمت خودرو | قیمت خودرو امروز
قیمت خودرو ترمز برید | روز طوفانی قیمت خودرو با گران شدن پژو پارس، دنا، سورن، شاهین و کوییک
افزایش قیمت خودرو امروز هم ادامه داشت و نمودار قیمت همه خودروهای پرفروش داخلی صعودی شد.
قیمت خودرو در دو ماه گذشته کاهش پیدا کرده است. با این وجود طبق گزارش کارشناسان، قیمت خودرو طی دو سال اخیر دو و نیم برابر شده است. افزایش قیمت خودرو در سالهای اخیر با انتقادهایی مواجه شده و برخی معتقدند ممانعت از واردات خودروهای خارجی باعث ایجاد این اتفاق شده است. به تازگی اخباری مبنی بر آزادسازی واردات خودروهای کارکرده شنیده میشود که میتواند قیمت خودرو را به شکل قابل توجهی کاهش دهد. تازه ترین خبر درباره قیمت خودرو را در ادامه از خبرملت بخوانید.
قیمت روز محصولات ایران خودرو و سایپا اعلام شد.
به گزارش اقتصادآنلاین؛ افزایش قیمت خودرو امروز هم ادامه داشت و نمودار قیمت همه خودروهای پرفروش داخلی صعودی شد. سمند سورن پلاس، پژو پارس و دنا از جمله محصولات ایران خودرو هستند که افزایش قیمت چشمگیری را طی یک روز ثبت کردند. همچنین در میان محصولات سایپا شاهین و کوییک پیشتاز هستند.
جدیدترین قیمت خودروهای پرفروش داخلی و تغییرات آن نسبت به روز گذشته (چهاردهم مردادماه) را میخوانید.
قیمت روز محصولات سایپا
قیمت پراید وانت مدل ۱۵۱ پلاس مدل ۱۴۰۰ به ۲۶۰ میلیون تومان رسیده است و نسبت به روز گذشته تغییر نکرده است.
قیمت پراید ۱۱۱ صفر مدل ۹۹ نیز امروز ۳۳۵ میلیون تومان است و طی دو روز گذشته ۵ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.
قیمت پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۱ هم با افزایش ۵ میلیونی طی دو روز حوالی ۲۶۰ میلیون تومان به روزرسانی شد.
قیمت تیبا صندوق دار SX بنزینی مدل ۱۴۰۱ امروز با افزایش ۱۰ میلیونی طی چهار روز گذشته حوالی ۳۳۰میلیون تومان اعلام شده است.
قیمت تیبا EX هاچ بک مدل ۱۴۰۰ نیز با ثبات حوالی ۳۳۵ میلیون تومان اعلام شده است.
قیمت ساینا S دنده ای مدل ۱۴۰۲ حوالی ۳۵۰ میلیون تومان خریدوفروش می شود که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون افزایش داشته است.
قیمت ساینا EX دنده ای مدل ۱۴۰۱ نیز ۳۳۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون بالا رفته است.
قیمت کوییک دنده ای R مدل ۱۴۰۲ حوالی ۳۴۰ میلیون رسیده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون گران شده است.
قیمت کوییک دنده ای S مدل ۱۴۰۱ هم ۳۴۵ میلیون تومان شده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون و چهار روز گذشته ۱۵ میلیون بالا رفته است و مدل ۱۴۰۲ این خودرو هم ۳۵۰ میلیون است که قیمت آن ۵ میلیون طی یک روز گران شده است.
قیمت کوییک R پلاس اتوماتیک مدل ۱۴۰۱ نیز ۴۱۰ میلیون تومان اعلام شده است که نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون بالا رفته است.
قیمت شاهین سایپا مدل ۱۴۰۲ امروز به ۵۶۰میلیون تومان رسیده است و نسبت به روز گذشته ۱۰ گران شده است. شاهین G مدل ۱۴۰۰ هم ۵۴۵ میلیون تومان فروخته میشود که به معنای افزایش ۱۰ میلیونی طی روز گذشته است.
قیمت روز محصولات ایران خودرو
قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ مدل ۱۴۰۰ به ۴۵۵ میلیون رسیده است و نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون بالا رفت. مدل ۱۴۰۱ این خودرو ۴۸۵ میلیون تومان است که ۵ میلیون طی یک روز گران شده است. مدل ۱۴۰۰ این خودرو طی چهار روز گذشته ۲۰ میلیون گران شده است.
قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ نیز به ۵۳۵ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون گران شده است و چهار روز گذشته ۱۵ میلیون گران شده است.
قیمت پژو ۲۰۷ دستی فرمان برقی مدل ۱۴۰۲ هم ۶۳۰ میلیون تومان است که طی روز گذشته ۱۰ میلیون تومان گران شده است و طی چهار روز گذشته ۲۰ میلیون گران شده است. این خودرو از تیر تا به امروز ۱۶۵ میلیون ارزان شده است.
قیمت پژو ۲۰۷ دنده ای پانوراما مدل ۱۴۰۲ امروز ۶۶۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۱۰ و چهار روز گذشته ۲۵ میلیون گران شده است.
قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۱ امروز ۷۶۰ میلیون تومان است که طی روز گذشته ۱۰ میلیون گران شده است. این خودرو تقریبا دو ماه گذشته ۱۵۵ میلیون ارزان شده است. مدل ۱۴۰۲ این خودرو ۷۸۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون تومان گران شده است. این مدل طی یک ماه گذشته ۱۳۵ میلیون ارزان شده است.
قیمت تارا اتوماتیک ۱۴۰۱ ، ۷۶۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون گران شده است. تارا اتوماتیک صفر ۱۴۰۲ هم ۷۸۵ تومان قیمت خورده است که ۱۰ میلیون افزایش طی دو روز داشته است.
قیمت تارا دنده ای۱۴۰۲ هم به ۶۷۰میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون گران شده است و طی دوماه گذشته ۱۵۵ میلیون ارزان شده است.
قیمت دنا اتوماتیک توربو پلاس مدل ۱۴۰۲ به حوالی ۸۰۰میلیون تومان رسیده است که به معنای افزایش ۱۰ میلیونی طی روز گذشته است. این خودرو طی ۲۰روز گذشته ۵۰ رمیلیون ارزان شده است و نسبت به خرداد ۱۸۰ میلیون تومان ریزش داشته است.
قیمت دنا معمولی ۱۴۰۱ هم به ۵۷۰ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ثابت مانده است و طی دو ماه گذشته ۲۴۰میلیون ارزان شده است.
قیمت رانا پانوراما پلاس مدل ۱۴۰۱ به ۵۱۰ میلیون تومان رسیده است که طی روز گذشته ثابت مانده است. رانا پلاس پانوراما ۱۴۰۲ نیز ۵۳۵ میلیون تومان که ۵ میلیون گران شده است.
قیمت رانا پلاس مدل ۱۴۰۱ هم ۴70 میلیونی شده است که طی روز گذشته 5 میلیون گران شده است.
قیمت سمند EF۷ مدل ۱۴۰۱ حوالی ۵۶۵میلیون تومان است که روز گذشته ۱۰ میلیون و ۴ روز گذشته ۳۵ میلیون گران شده است.
قیمت سمند سورن پلاس بنزینی مالتی مدیا مدل ۱۴۰۱ هم ۵۷۵ میلیونی شده است که نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون تومان گران شده است. قیمت سمند سورن مدل ۱۴۰۲ پلاس بنزینی نیز ۵۹۰ میلیون تومان است که طی روز گذشته ۱۰ میلیون و چهار روز گذشته ۳۵ میلیون گران شده است.
قیمت پژو پارس LX مدل ۱۴۰۲ نیز ۶۲۰ میلیون اعلام شده است که طی روز گذشته۵ میلیون و در ۵ روز گذشته ۳۵ میلیون گران شده است. این خودرو هشتم خردادماه ۶۶۵ میلیون تومان بود و نسبت به امروز ۵۵ میلیون ارزان شده است.
قیمت پژو پارس XU۷P مدل ۱۴۰۲ نیز ۵۱۵ میلیون تومان شده است که نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون و چهار روز گذشته ۲۰ گران شده است.
قیمت پژو پارس ELX-TU۵ مدل ۱۴۰۱ نیز به ۷۱۵ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون و ۴ روز گذشته ۲۰ میلیون گران شده است. این مدل گرانترین پژو پارس است.
قیمت پژو ۴۰۵ SLX مدل ۱۴۰۰ نیز ۵۳۵ میلیون تومان است. این خودرو طی روز گذشته ۵ و چهار روز گذشته ۲۵ میلیون گران شده است.
دلیل افزایش قیمت خودرو چیست؟
تیرماه وعده تحقق واردات خودرو و کاهش قیمت دلار تا حدی بازار خودرو را ثابت نگه داشت اگرچه در پایان این ماه قیمت برخی از خودروها نیز صعودی شد. قیمت جدید خودروهای مونتاژی نیز برخلاف انتظارها آبی دیگر بر آتش بود و قیمت بسیاری از خودروهای چینی مونتاژ و حتی ایرانی را کاهشی کرد.
روند کاهشی و ثبات قیمت خودرو تا اواخر هفته گذشته نیز هنوز ادامه داشت تا اینکه برخلاف ترخیص خودروهای وارداتی بازار وارد فاز افزایشی شد. کارشناسان بازار خودرو افزایش دوباره قیمت دلار را دلیل این صعود میدانند و طبق گفته آنها افزایشی شدن نمودار ارز میتواند تمام معاملات را بهم بریزد و موج افزایش قیمت را آغاز کند.
قیمت خودرو واقعا 45 درصد ارزان شد؟
بابک صدرایی، کارشناس صنعت و بازار خودرو درخصوص صحبتهای مدیرکل دفتر صنایع خودرویی وزارت صمت مبنی بر این که افزایش تولید و شفافسازی عرضه از طریق سامانه یکپارچه، موجب شده قیمت خودرو در بازار کاهش ۳۵ تا ۴۵ درصدی داشته باشد، به اقتصادآنلاین گفت: ارزان شدن ۴۵ درصدی قیمتها برای همه خودروها صدق نمیکند، شاید یکسری از خودروها که به شدت حباب بیخودی در بازار پیدا کرده بودند و به قیمت غیرمنطقی رسیده بودند که به خاطر جدید عرضه شدن و یا کمبود عرضه آنها بود، بله این خودروها حباب قیمتیشان ۳۰ تا ۴۰ درصد هم شکسته شد. برای خودروهای دیگر که پرتیراژ و تولید انبوده بودند این موضوع شاید یک مقدار کمتر باشد.
صدرایی افزود: گفتاردرمانی و خبردرمانی در بازار مبنی بر این که واردات خودروهای دست دوم را داریم آزاد میکنیم، قیمتگذاریهای دستوری اخیر در بازار خودرو و همچنین انتشار یکسری اخبار سیاسی که حاکی از توافق و مذاکره بود در کنار اخبار صنعت خودرو سبب شد تا قیمت خودرو در بازار تا حدودی کاهش پیدا کند. البته این کاهش در مقایسه با حباب قیمتی است که دیگر به طنز تبدیل شده بود و مثلا قیمت پژو ۲۰۷ به یک میلیارد رسیده بود.
وی ادامه داد: این حباب حالا یک مقدار کاهش پیدا کرده و قیمت ماشین در بازار ۲۰ تا ۳۰ درصد و در یکی دو مورد خودرو هم تا ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده است. ۴۵ درصد نه، ولی تا ۳۵ درصد و یا به صورت میانگین ۲۵ تا ۳۵ درصد قیمت خودرو افت کرده است.
این کارشناس صنعت و بازار خودرو گفت: مسئله مهم این است که کاهش قیمتها چقدر دوام و بقاء خواهد داشت، آیا میتواند دوام داشته باشد یا با تغییر پارادایمهای اقتصادی و عدم تحقق واردات خودرو (به میزانی که در جامعه انتظار وجود دارد که انبوه وارد میشود و قیمتها میشکند) دوباره این روند برعکس خواهد شد.
قیمت خودرو کاهشی میشود؟
امرالله امینی، عضو هیئت علمی گروه اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی، در رابطه با پیشبینی خود از آینده بازار خودرو به تجارتنیوز گفت: به احتمال فراوان قیمت محصولات مختلف در بازار خودرو همچنان ریزشی بماند. چراکه بیشتر پارامترها بر کاهش قیمت خودرو دلالت دارند.
وی درباره این پارامترها توضیح داد: از جمله مهمترین آنها میتوان به تغییر سیاستگذاری دولت و تصمیم بر آزادسازی واردات خودروهای نو و کارکرده اشاره کرد. از سوی دیگر جو روانی در بین مردم و بازار به روند کاهشی امیدوار است. البته نمیتوان تاثیر تغییر وزیر صمت بر کندشدن فرآیند واردات و کاهش قیمتها را منکر شد.
قیمت خودرواین کارشناس اقتصادی افزود: دولت برای صنعت خودرو در سردرگمی به سر میبرد؛ چراکه سالیان طولانی است که خودروسازی، امری کاملاً دولتی بوده است و پس از مدتها دوباره قرار است تا این بازار به واسطه بخش خصوصی اداره شود.
امینی در پایان خاطرنشان کرد: مهمترین مسئله در مورد واردات خودرو به تأمین ارز بازمیگردد که بار عمده آن بر دوش دولت است. هر چند ممکن است که برخی از ایرانیان خارج از کشور و برخی از سرمایهداران داخلی هم در امر واردات، ورود کنند، اما عمده بار تامین ارز واردات خودرو بر عهده بانک مرکزی و دولت است.
بابک صدرایی، کارشناس صنعت و بازار خودرو، در رابطه با موضوع تامین ارز واردات خودرو با وجود اولویتهای مهمتر کشور گفت: در سال 96 که هنوز دور جدید تحریمها آغاز نشده بود و کشور مشکلی در باب تامین دارو و نهادههای دامی نداشت، تنها 60 هزار دستگاه خودرو وارد کشور شد؛ حال جای سوال است که چگونه در دوره وزارت رضا فاطمیامین، وزیر سابق صمت، و حال حاضر برخی از افراد از واردات خودرو با تعداد 100 هزار و 200 هزار دستگاه سخن گفتند و میگویند؟
وی افزود: حتی اگر مشکل تامین ارز کشور برطرف شود، به دلیل تحریمهای آمریکا خودروسازان معتبر جهانی نظیر تویوتا، کیا، هیوندای، مزدا و … به شکل رسمی محصولات خود را به خریداران ایرانی نمیفروشند و واردکنندگان برای خرید خودرو در خارج از مرزهای کشور باید به دلالان بازار آزاد کشورهای دیگر مراجعه کنند تا شاید بتوانند با قیمتی بالاتر از قیمت نمایندگیها محصول یا محصولات مد نظر خود را تهیه و وارد ایران کنند.
ارسال نظر