گوش پاک کن | عوارض استفاده از گوش پاک کن
هرگز گوشتون رو با گوش پاکن تمیز نکنین! | روش صحیح پاک کردن گوش + فیلم
اگر عادت به استفاده از گوش پاک کن برای تمیز کردن گوشتان دارید حتما این مقاله را تا انتها بخوانید.
تمیز کردن گوش با گوش پاک کن برای بعضی از افراد به عادت تبدیل شده است و به عوارض آن بی توجه هستند. در این مقاله عوارض تمیز کردن گوش با گوش پاک کن را توضیح می دهیم و فیلمی آموزشی در مورد تمیز کردن گوش و عوارض استفاده از گوش پاک کن را ارائه می دهیم.
چند نکتهی مهم که هنگام تمیز کردن گوش باید به آنها توجه داشته باشید
دندون هات رو با زردچوبه مثل برف سفید کن+روش
توصیهی اصلی برای تمیز کردن گوش این است که به جز قسمتهای بیرونی گوش که باید بهآرامی و بااحتیاط تمیز کنید، به قسمتهای دیگر گوشتان کاری نباید داشته باشید؛ اما نکات دیگری هم وجود دارند که باید آنها را مدنظر قرار دهید:
از گوش پاککن و سنجاقسر و ... استفاده نکنید
گوش پاککن با وجود این که اسمش گوش پاک کُن است اما نباید برای گوش استفاده شود! استفاده از گوش پاککن برای پاک کردن جرم در واقع جرم گوش را به داخل گوش هُل میدهد. ضمناً گوش پاککن یا سنجاق سر میتواند سبب خراشهای بسیار ریزی در گوشهایتان شوند که احتمال عفونت را افزایش میدهند.
پس گوش پاککن چه کاربردی برای گوشهایمان دارد؟! شما میتوانید از گوش پاککن برای تمیز کردن لابهلای قسمت بیرونی گوشهایتان استفاده کنید. گوش پاککن در میکاپ یا تمیز کردن قسمتهای دیگر صورت نیز کاربرد دارد. به طور کل کارشناسان میگویند هر چیزی که کوچکتر از آرنجتان است نباید وارد گوشتان شود! بله درست خواندید: آرنج!
به شمعهای پاککنندهی گوش حتی فکر هم نکنید
شمع پاکسازی گوش، وسیله یا تکنیکی است که شامل استفاده از یک شمع قیفی شکل برای پاک کردن جرم گوش میشود. گرمای شمع قرار است جرم گوش را ساکشن کند؛ جوری که جرم به شمع بچسبد. اصلاً شواهدی هم مبنی بر مفید و مؤثر بودن این شیوه وجود ندارد، و در واقع بسیار هم خطرناک است. همین که شعلهای نزدیک به موهایتان روشن میشود خودش به اندازه کافی خطرناک است! ضمناً در بیشتر موارد، جرم گرم و ذوب شده و به سمت پردهی گوش میلغزد.
از محصولات نرمکنندهی جرم گوش استفاده نکنید
در داروخانهها محصولات متنوعی برای نرم کردن جرم گوش وجود دارد؛ اما نباید از آنها استفاده کنید. این نرمکنندهها معمولاً از روغنهای معدنی یا گلیسیرین ساخته شدهاند و جرم را نرم میکنند؛ اما این احتمال را نیز افزایش میدهند که جرم بهجای این که بیرون بیاید به سمت داخلتر برود و دوباره سفت و سخت شود و در نتیجه انسدادی ایجاد کند که قبلاً نداشتید. خلاصه از این محصولات خودسرانه استفاده نکنید و حتماً از پزشکتان اجازه بگیرید.
درست مثل این که بعضی از افراد بیشتر از بقیه عرق میکنند. بدن بعضی از افراد، همچنان خودبهخود جرم گوش میسازد و ممکن است در کانال گوش این افراد، جرم بسیار زیادی جمع شود. این مسئله اشکالی ایجاد نمیکند، مگر این که فرد احساس کند به دلیل تجمع زیاد جرم در گوش و انسداد آن، بهسختی صداها را میشنود
چگونه از شر شپشک برنج خلاص شویم؟
تمیز کردن گوش به روش نادرست میتواند سبب عوارض جدی شود
گفتیم که استفاده از وسایل برای تمیز کردن جرم گوش چقدر خطرناک است و میتواند انسداد ایجاد کند. انسداد گوش خودش به اندازه کافی آزاردهنده است، اما عارضهی جدیتری که حاصل نادرست تمیز کردن گوش است، آسیب به پردهی گوش یا حتی پاره کردن آن است. توضیح دادیم که سوراخ یا پاره شدن پردهی گوش زمانی روی میدهد که شما غشای مخاطی را سوراخ یا پاره میکنید؛ یعنی همان لایهی نازکی که گوش میانی را از پردهی گوش جدا میکند.
پردهی گوش معمولاً خودش میتواند ترمیم شود؛ اما گاهی ممکن است نیاز به عمل جراحی برای رفع پارگی باشد. پس بهترین کار این است که هیچ چیزی را وارد گوشتان نکنید. استفاده از گوش پاککن و خارج کردن جرم گوش میتواند خوشایند باشد اما به تبعات احتمالی آن فکر کنید.
نهايت متوجه نشدیم جرم گوش را چگونه خارج کنیم بدون اینکه به پزشک مراجعه کنیم
من نمیدانم چطور حیوانات نه پزشک نه بیمارستان فوق تخصص و نه مکانهای پول ساز ندارند به مرگ طبیعی از دنیا ولی انسان
توسط پزشک میمیرد چرا؟