اپلیکیشن | معرفی اپلیکیشن | معرفی اپلیکیشن برای طبیعت گردی

اگه میخوای بری طبیعت گردی، این 6 اپلیکیشن رو حتما باید داشته باشی! + عکس

در اینجا به معرفی چند اپلیکیشن کاربردی سفر خواهیم پرداخت که برای مسافرت‌هایتان، حتما باید در گوشی‌های هوشمند خود نصب داشته باشید.

معرفی اپلیکیشن برای سفر
ویکی گردی:

با همراه داشتن اپلیکیشن های کاربردی طبیعت گردی، به راحتی می‌توانید در سفرهای خود با خیال راحت با خانواده یا دوستان خود به گردش بپردازید و در هر مرحله سفر، مطمئن باشید که می‌توانید نیازهای خود را برطرف کنید. به لطف پیشرفت تکنولوژی، این اپلیکیشن‌ ها بهترین راه‌های ممکن برای گذر از مشکلات سفر هستند. در ادامه با ویکی گردی همراه باشید تا اپلیکیشن های کاربردی برای کمپینگ و سفر رو بهتون معرفی کنیم.

 

6 اپلیکیشن کاربردی طبیعت گردی که باید در گوشی خود داشته باشید

1. اپلیکیشن نقشه و مسیریابی :BackCountry Navigator TOPO GPS

اپلیکیشن BackCountry Navigator TOPO GPS

اولین برنامه‌ای که قصد داریم درباره‌ی کمپینگ در طبیعت به آن بپردازیم اپلیکیشن BackCountry Navigator TOPO GPS است. این اپلیکیشن برای ذخیره‌ی نقشه و مسیریابی بسیار کاربردی است. همان‌طور که واضح و مبرهن است در بسیاری از نقاط همانند کوه، دشت و دمن اتصال اینترنت بسیار ضعیف است و در بسیاری از نقاط هم کاملا دسترسی به اینترتت قطع می‌شود. از همین رو اپلیکیشن یادشده به صورت آفلاین و بدون نیاز به اینترنت برای شما مسیریابی می‌کند.

اگه ایرانی هستی و این اپلیکیشن هارو تو گوشیت نداری از دنیا عقبی!

این اپلیکیشن کمپینگ در طبیعت، به شما این امکان را می‌دهد که به نقشه‌های توپوگرافی دسترسی داشته باشید و جزئیات زمین را بسیار با دقت و عالی نشان می‌دهد. ابزاری بسیار کاربردی، با رابط کاربری آسان، بدون نیاز به اینترنت، نشانه گذاری در نقشه، نمایش طول و عرض جغرافیایی و بسیاری از امکانات دیگر. نسخه‌ی iOS این اپلیکیشن XE است و رایگان در دسترس کاربران قرار دارد اما نسخه‌ی اندروید آن پرو است و ۱۵ دلار قیمت دارد.

 

2. اپلیکیشن کمک های اولیه: Offline Survival Manual

اپلیکیشن Offline Survival Manual

دومین اپلیکیشن کمپینگ در طبیعت که قصد داریم به معرفی آن بپردازیم برنامه‌ی Offline Survival Manual است. همان‌طور که از اسمش پیداست این اپلیکیشن برنامه‌ای کامل و جامع برای شما در سفر است که بدون نیاز به اینترنت هم در رفع نیازهایتان به شما کمک می‌کند.

این اپلیکیشن به شما در مواقع اظطراری همانند آتش روشن کردن، ساختن سرپناه، پیدا کردن غذا و آموزش‌های پزشکی و کمک‌های اولیه با حداقل امکانات کمک می‌کند که باعث می‌شود هنگام مواجهه با هرگونه بحرانی دست و پای خود را گم نکنید و با آرامش مسئله را با آرامش حل کنید.

البته نیازی نیست که فقط هنگام لحظات اضطراری به سراغش بروید چون می‌توانید برای سفرهای خارج از شهر، پیاده روی، کمپینگ و یادگیری در مورد طبیعت از آن استفاده کنید که نه تنها سرگرم‌کننده است، بلکه می‌توانید مهارت‌هایی همانند آتش روشن کردن و ساخت سرپناه را هم آموزش ببینید. برنامه‌ی Offline Survival Manual با قابلیت‌های جذاب و فوق‌العاده‌ی خود توانسته ۱ میلیون کاربر فعال و هزاران رأی و امتیاز فوق العاده‌ی ۴.۷ را به خود اختصاص دهد.

اپلیکیشن دیگری تحت عنوان SAS Survival Guide در اپ‌استور به عنوان جانشین این اپلیکیشن حضور دارد چرا که نمی‌توانید دقیقا به همین اپلیکیشن در گوگل‌پلی دسترسی داشته باشید. در واقع Offline Survival Manual در اپ‌استور وجود نداشت.

 

3. اپلیکیشن آموزش گره:  Fishing Knots

اپلیکیشن Fishing Knots

اپلیکیشن Fishing Knots، برنامه‌ای بسیار کاربردی برای سفر و کمپینگ در طبیعت است که با رابط کاربری بسیار آسان خود توانسته بیش از ۱ میلیون کاربر، هزاران رأی مثبت و امیتار بالایی را در گوگل پلی و اپ‌استور به خود اختصاص دهد. اما جالب است بدانید آنچه که این اپلیکیشن به شما آموزش می‌دهد، آشنایی با انواه گره‌های قلاب ماهیگیری است.

اگر از علاقه‌مندان به ماهیگیری باشید احتمالا باید بدانید که نوع گره‌زدن قلاب می‌توانید بیشترین تأثیر را در یک ماهیگیری موفق داشته باشد. بسیاری از افراد از انواع گره‌ها اطلاعی ندارند و هیچ منبع خاصی هم وجود ندارد که به صورت حرفه‌ای به آموزش چنین نکاتی بپردازد. اما خوشبختانه این اپلیکیشن به بهترین شکل ممکن به شما آموزش می‌دهد که چگونه قلاب ماهیگیری خود را گره بزنید.

این اپلیکیشن از قابلیت‌های خوبی بهره می‌برد که از جمله آن‌ها می‌توان به بیش از ۵۸ گره‌ی مختلف در ۵ دسته‌ی گوناگون، آموزش تصویری، پشتیبانی از ۵ زبان مختلف و … اشاره کرد.

با این اپلیکیشن ها راحت و رایگان فیلم و سریال ایرانی و خارجی نگاه کن + لینک دانلود

4. اپلیکیشن گیاه شناسی: PictureThis – Plant Identifier

اپلیکیشن PictureThis – Plant Identifier

می‌رسیم به آخرین اپلیکیشن این لیست که در واقع در شناسایی گیاهان به شما کمک می‌کند. تنها کاری که باید بکنید این است که گیاهی را که می‌خواهید در آن بارگذاری کرده تا با انبوهی از اطلاعات در رابطه با آن مواجه شوید.

هوش مصنوعی این اپلیکیشن بسیار پیشرفته است و باعث می‌شود تقریبا تمام آنچه که می‌خواهید از یک گیاه یا گل بدانید، توسط این اپلیکیشن این اطلاعات را بدست بیاورید. از جمله قابلیت‌های این اپلیکیشن می‌توان به رابط کاربری ساده، شناسایی هزاران مدل گل و گیان و درخت، پشتیبانی از هوش مصنوعی پیشرفته، امکان اشتراک‌گذاری تصاویر و بسیاری موارد دیگر اشاره کرد.

از کاربردهای این اپلیکیشن در طبیعت این است که مثلا در زمانی که یک گیاه یا درختی را مشاهده کردید و می‌خواهید آن را برای منزل خود تهیه کنید اما نامش را نمی‌دانید، تنها کاری که باید بکنید این است که تصویر آن را در این اپلیکیشن بارگذاری کنید و هرآنچه که باید را در رابطه با آن بدست بیاورید.

 

5. اپلیکیشن وضعیت آب و هوا: AccuWeather

 اپلیکیشن AccuWeather

البته این اپلیکیشن کاربردی سفر تقریبا روی تمامی گوشی‌های هوشمند به نوعی فعال است چرا که یکی از ابزارک‌های جانبی و مهم اندروید و آی او اس محسوب می‌شود. برای این که به سفر خود بروید و بتوانید از نهایت جذابیت آن محیط استفاده کنید، بهتر است که ابتدا از مساعد بودن وضعیت آب و هوای آن شهر مطمئن شوید و این اپلیکیشن بهترین گزینه ممکن برای مطمئن شدن است. پس اگر به هر نحوی، این اپلیکیشن را نداشتید، آن را روی گوشی خود نصب کنید.

 

6. اپلیکیشن ارسال بنزین: پیدو

اپلیکیشن ارسال بنزین پیدو

اگر با ماشین شخصی خود به مسافرت رفته‌اید، حتما این اپلیکیشن را در گوشی خود نصب کنید. احتمالا برای شما هم پیش آمده است که آمپر بنزینتان کمتر از حد معمول باشد و نگران این موضوع شوید که نکند در میان راه بنزنین خودروتان تمام شود. تیم خوب پیدو با ارایه یک سرویس جذاب، به شما کمک می‌کند تا هر کجا که بنزنیتان رو به اتمام بود، به وسیله ماشین‌های حمل بنزین پیدو، مقدار بنزین درخواستی خود را به دست آورید.

 

منبع: دیجی کالا

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۱ نفر از بازدیدکنندگان

ارسال نظر