معرفی آبشار دوقلو | معرفی آبشار زمرد
آبشار زمرد حویق, گنجینه پنهان در دل جنگل های تالش + عکس
آبشاری به نام زمرد، در دل جنگل حویق که در شهری به همین نام واقع شده است. این آبشار که به نام آبشار دوقلو نیز معروف است در تمام طول سال میزبان گردشگران و بخصوص کوهنوردانی است که در دل جنگلهای شمال به دنبال کشف ناشناختهها هستند.
آبشار زمرد یا آبشار دوقلو یکی از جاذبههای گردشگری شهر کوچک حیوق است که در نزدیکی تالش قرار دارد. آبشار زمرد درون جنگلی به همین نام است. بهترین زمان سفر برای ماجراجویی در آبشار زمرد اوایل بهار و پاییز است.
آدرس دقیق: استان گیلان، ۴۵ کیلومتری تالش، شهرستان حویق
گیلان را باید یکی از زیباترین استانهای کشور دانست. طبیعت فوق العاده این منطقه، پوشیده از جنگلهای هیرکانی است. از دریا گرفته تا دامنه رشته کوههای البرز، قله درفک و سماموس را میتوانید در این استان زیبا ببینید.
آبشار زمرد در شهر حویق قرار دارد. این شهر فقط ۴ هزار نفر جمعیت دارد و یکی از بخشهای شهرستان تالش محسوب میشود. به همین دلیل است که مردم آن تالشی صحبت میکنند. حویق در واقع از ترکیب دو روستای حویق و چوبر به شهر تبدیل شده است. ویژگی فوق العاده این منطقه وجود طبیعت بینظیر آن است. دامنههای کوهستانی که از جنگلهای انبوه پوشیده شدهاند به شما حس آرامش بخشی هدیه میکنند.
همین قدم زدن در جنگل تا رسیدن به آبشار، خود یک تفریح فوق العاده است. شنیدن صدای پرندگان و جانوران مختلف، حسی متفاوت را به شما القا میکند. در این جنگل گونههای گیاهی و درختان مختلفی از جمله بلوط، آکاسیایی، گلابی، له له خزر، شمشاد، انار، ارجنگ، آلوچه، گردو و صدها گونه مختلف دیگر را میتوانید مشاهده کنید. بعد از گذر از جنگل شما به منطقه آبشار خواهید رسید. در لحظه اول تصویری که میبینید بسیار جذاب است. محوطهای بزرگ دارای دو آبشار که در زاویههای مختلف از هم قرار گرفتهاند و به همین دلیل است که به آبشار زمرد، آبشار دوقلو نیز گفته میشود.
مسیر دسترسی به آبشار
برای بازدید از آبشار زیبای زمرد باید از دل طبیعت دست نخورده عبور کنید. بهتر است لباس و کفش مناسب همراهتان باشد، چون پیادهروی نسبتاً سختی را خواهید داشت. وقتی وارد شهر حویق شدید به سمت جنوب شهر در مسیر کوهستان قرار بگیرید. از مردم محلی آدرس زمرد محله را بپرسید. بعد از رسیدن به زمرد محله شما مجبور به پیادهروی ۳۰ دقیقهای در داخل جنگل هستید. متأسفانه در کل مسیر هیچ گونه تابلو راهنمایی وجود ندارد. برای همین بهتر است که یک فرد راهبلد یا محلی همراه شما باشد. البته با پرسیدن هم میتوان راه را پیدا کرد. به هر حال شما باید مسیر رودخانه را پیش بگیرید. سعی کنید همیشه رودخانه در سمت راست حرکت شما قرار بگیرد.
بیشتر مسیر خاکی است، ولی حدود ۲ کیلومتر آن کوهستانی و دارای شیبهای تند و سخت است. پس مراقب باشید. هرچند که همین دشوار بودن مسیر است که سبب شده تا این منطقه دست نخورده و بکر باقی بماند. گفته میشود بچههای روستا در قبال گرفتن مبلغی ناچیز حاضر هستند شما را تا آبشار راهنمایی کنند. به خاطر داشته باشید که روستاها هیچگونه امکانات رفاهی و فروشگاهی ندارند، پس وسایل مورد نیاز خود را قبل از حرکت از شهر تهیه کنید.
ارسال نظر