سیرابی | تمیز کردن سیرابی
تمیز کردن سیرابی با جوش شیرین و قرص آسپرین + فیلم آموزشی
ما در این مطلب از سایت ویکی گردی 2 روش مختلف پاک کردن و تمیز کردن سیرابی را به شما آموزش خواهیم داد.
سیرابی یک غذای لذیذ و کم کالری و سرشار از ویتامین های ضروری برای بدن است. برای پختن سیرابی لازم است تا حتما آن را به خوبی تمیز کنید. سیرابی پاک نکرده دارای بوی نامطبوع و ناخوشایندی است و باعث بروز انواع بیماری ها می شود. به همین دلیل بسیاری از اشخاص ترجیح می دهند که آن را تمیز و پاک کرده از فروشگاه های مواد غذایی تهیه کنند. متاسفانه سیرابی پاک کرده دارای قیمتی بیشتر است و در تمام فروشگاه ها در دسترس نیست. اما دلیلی برای نگرانی وجود ندارد. ما در اینجا روش های مختلف پاک کردن و تمیز کردن سیرابی را به شما آموزش خواهیم داد.
تمیز کردن سیرابی با جوش شیرین
طرز تهیه پیاز داغ مجلسی رو اینجا یاد بگیر + فیلم آموزشی
- سیرابی معمولا رنگ زردی دارد و شاید یکی از دلایلی که اشخاص تمایلی به خوردن آن ندارند، همین رنگ زرد سیرابی باشد. با استفاده از جوش شیرین می توانید رنگ زرد سیرابی را به رنگ سفید تبدیل کرده و آن را کاملا تمیز کنید.
- برای تمیز کردن سیرابی به این روش کمی آب را در یک قابلمه ریخته و آن را جوشانید.
- سپس کمی پودر جوش شیرین به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا در آب حل شود.
- اکنون تکه های سیرابی را در داخل آب جوش ریخته و بلافاصله شروع به جدا کردن پوسته سیرابی ها کنید.
- تفاوت پاک کردن سیرابی در این روش در مقایسه با استفاده از آب جوش این است سیرابی در این روش شفاف تر و درخشنده تر از قبل می شود.
استفاده از قرص آسپرین برای تمیز کردن سیرابی
برای تمیز کردن سیرابی با این روش در یک ظرف آب چندین قرص آسپرین بریزید. آن را هم بزنید تا قرص ها به خوبی حل شوند. سپس سیرابی را در محلول آب و آسپرین بریزید و چند دقیقه صبر کنید. در ادامه سیرابی را از قابلمه بیرون آورده و شروع به جدا کردن پرزها از سیرابی کنید. در این حالت پرزها به راحتی و بدون هیچ گونه اعمال فشاری پاک خواهند شد. پس از تمیز شدن باید سیرابی را با دقت با آب سرد شست و شو دهید تا هیچ ذره آسپرینی بر روی آن باقی نماند
داخل دلمه، چه سبزی و چقدر بریزم؟
نکاتی در خصوص تهیه سیرابی
- سیرابی را حتما از قصابی ها و فروشگاه های مطمئن خریداری کنید تا مطمئن شوید که گوسفند بیماری نداشته باشد. اگر گوسفند به بیماری گوارشی مبتلا باشد، سیرابی بوی بسیار متعفنی می دهد که حتی پس از پاک کردن سیرابی نیز بر روی آن باقی می ماند.
- پرزهای سیرابی را کاملا با حوصله از سیرابی جدا کنید. بوی بد سیرابی از همین پرزها است و باقی ماندن این پرزها باعث بوی بد سیرابی می شود.
- در پاک کردن سیرابی با جوش شیرین یا آسپرین می توانید در داخل آب آن نخود خیس خورده بریزید، این کار بوی بد سیرابی را برطرف خواهد کرد.
عالی
احسنت
عالیییییییی