سکته قلبی | جلوگیری از سکته قلبی | روش های پیشگیری از سکته قلبی

با انجام این کارها هیچ وقت سکته قلبی نمی کنی!

با توجه به اینکه این روزها سکته قلبی بسیار شایع شده و حتی ممکن است جوانان را هم درگیر کند با راهکارهای پیشگیری از آن با ما همراه باشید.

سکته قلبی
ویکی گردی:

این روزها متاسفانه خبرهای ناگوار زیادی از دور و نزدیک می‌شنویم که افراد چه پیر و چه جوان دچار سکته قلبی شدند. در صورتی که سابقه بیماری هم نداشتند. چگونه می توانیم از احتمال بروز سکته قلبی جلوگیری کنیم؟ در این مقاله چند راه حل و چند خوراکی برای جلوگیری از سکته قلبی معرفی کرده ایم که حتما جدی بگیرید.

 

برای جلوگیری از حمله قلبی این کارها مفید هستند

اگرچه به‌طور قطعی نمی‌توان خطر حمله قلبی را رفع کرده و از آن جلوگیری کنیم، اما با استفاده‌ از روش‌هایی که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم، می‌توان خطر آن را به حداقل رسانید:

آموزش ماساژ قلبی برای احیای قلب + فیلم آموزشی

  • فعالیت بدنی خود را افزایش دهید
  • رژیم غذایی مناسب داشته باشید
  • قبل از وقوع سکته قلبی، غربالگری‌های لازم را انجام دهید
  • وزن خود را کنترل کنید
  • از مصرف سیگار و دخانیات خودداری کنید
  • خواب کافی داشته باشید
  • به اندازه کافی آب بنوشید
  • بیماری‌های زمینه‌ای مثل فشارخون، دیابت و چربی را درمان کنید
  • واکسن آنفولانزا بزنید
  • استرس را از خود دور کنید
  • تعادل در انجام امور روزانه خود داشته باشید
  • روزانه حداقل دو بار مسواک بزنید
  • شرکت در برنامه‌های توان‌بخشی قلبی را در برنامه‌های روزانه خود داشته باشید

برای جلوگیری از سکته قلبی چه بخوریم؟

بدون شک می‌دانید که داشتن یک رژیم غذایی سالم بدن را از ابتلا به بیشتر بیماری‌ها مصون نگه می‌دارد. به‌همین‌دلیل هر چه رژیم غذایی شما سالم‌تر و بهتر باشد، خطر ابتلا به حمله قلبی نیز کمتر خواهد شد.

با قرار دادن موارد زیر در رژیم غذایی خود می‌توانید تا حدودی از ابتلا به سکته قلبی جلوگیری کنید:

ماهی

یکی از تاثیرگذارترین مواردی که خطر ابتلا به حمله قلبی را در شما کاهش می‌دهد، مصرف ماهی است. ماهی سرشار از امگا ۳ است و به بهبود وضعیت قلبی شما کمک شایانی می‌کند.

از ماهی‌هایی که در سلامت قلب شما بسیار تاثیرگذارند، می‌توان به ماهی تن، سالمون، خال‌ مخالی، قزل‌آلا و شاه‌ ماهی اشاره کرد.

حبوبات

حبوبات از جمله مواد غذایی هستند که پزشکان به صورت مکرر مصرف آن‌ها را برای حفظ سلامت قلب و معده توصیه می‌کنند.

حبوبات سرشار از فیبر، ویتامین B، مواد معدنی و دیگر مواد مغذی هستند و شامل عدس، لوبیا، لوبیا چیتی، لوبیا چشم‌ بلبلی و لوبیا سیاه می‌شوند.

چیزی که همه مون تو لحظه مرگ می بینیم | 30 ثانیه قبل و بعد مرگ

دانه چیا

ماده غذایی دیگری که همچون دانه کتان سرشار از امگا ۳، پروتئین و فیبر است و به سلامت قلب کمک می‌کند، دانه چیا است.

شما می‌توانید چیا را به ماست یا شیر اضافه کرده و میل کنید.

سبزیجات

سبزیجات زرد، قرمز و نارنجی همچون سیب‌‌زمینی شیرین، هویج، گوجه‌‌فرنگی، کدو، بلوط و فلفل قرمز و دیگر مواردی از این دست، سرشار از فیبر، ویتامین و کاروتنوئیدها هستند.

مصرف این دسته از سبزیجات می‌تواند ریسک بروز سکته قلبی را به حداقل رسانده و از قلب شما محافظت کنند.

جو دو سر

ماده دیگری که سرشار از مواد مغذی است و به سلامت قلب کمک زیادی می‌کند، جو دو سر است که می‌توانید آن را به صورت برشته همراه با سالاد میل کنید. همچنین می‌توانید جو دو سر را با سوپ یا ماست ترکیب کرده و استفاده کنید.

سویا

از دیگر مواد غذایی که سرشار از مواد مغذی بوده و در جلوگیری از حمله قلبی موثر است، می‌توان به سویا اشاره کرد که یک ماده غذایی کاملا سالم محسوب می‌شود.

آجیل

از جمله مواد غذایی که چربی سالمی داشته و به تقویت قلب و عروق کمک می‌کند، آجیل است. این ماده خوراکی به پیشگیری از حمله قلبی کمک کرده و باعث تقویت بدن نیز می‌شود.

همچنین میل کردن یک مشت گردو یا بادام تا مدت زیادی شما را سیر نگه داشته و از پرخوری کردن جلوگیری می‌کند.

با جایگزین کردن آجیل‌ها در رژیم غذایی خود به‌جای خوراکی‌های چرب، شیرین و خیلی شور، می‌توانید تا حدود زیادی خطر ابتلا به سکته قلبی را از خود دور کنید.

توت‌ها

یکی دیگر از مواد غذایی که توصیه می‌کنیم مصرف آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، توت‌ها هستند. توت‌ها انواع مختلفی از جمله توت‌فرنگی، زغال‌اخته، تمشک و شاتوت داشته و فیبر محلول آن‌ها در حفظ سلامت قلب و عروق بسیار موثر است.

جلوگیری از حمله قلبی در جوانان

در چند دهه گذشته مشکلات قلبی از جمله سکته قلبی جوانان پدیده‌ای بسیار نادر بود و حمله‌های قلبی بیشتر به نقایص مادرزادی مربوط می‌شد.

اگه این علائم رو داری قراره سکته کنی!

اما طی چند سال گذشته آمار مرگ و میر افراد در اثر حمله قلبی بسیار افزایش یافته است؛ تا جایی که جوانان کمتر از ۴۰ سال نیز دچار حملات قلبی می‌شوند.

پس لازم است جوانان نیز به فکر سلامتی خود بوده و به اندازه کافی از ورزش مناسب برای قلب کمک بگیرند، از استعمال دخانیات پرهیز کرده و خواب کافی داشته باشند.

داشتن یک رژیم غذایی سالم نیز در جلوگیری از ابتلای جوانان به سکته قلبی بسیار موثر است و نباید به‌بهانه جوان و سرحال بودن، در خوردن بعضی از خوراکی‌ها افراط کنند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۱ نفر از بازدیدکنندگان

ارسال نظر