حمله تروریستی به شاهچراغ شیراز | حمله خونین به شاهچراغ شیراز | عاملین حمله تروریستی به شاهچراغ

دومین عامل حمله تروریستی به حرم شاهچراغ شناسایی و دستگیر شد! | عاملین حمله تروریستی به شاهچراغ چه کسانی هستند

وزیر اطلاعات از دستگیری عامل دوم حمله تروریستی به حرم شاهچراغ در شب گذشته خبر داد.

حمله تروریستی به حرم شاهچراغ
ویکی گردی:

حمله تروریستی به حرم شاهراغ شیراز در ساعت ۱۷:۴۵ روز چهارشنبه 4 آبان 1401رخ داد، ۳ فرد مسلح با تیراندازی از بیرون حرم مطهر شاهچراغ(ع) به داخل حمله کردند. در حمله تروریستی به حرم شاهچراغ شیراز 1 نفر از تروریست ها دستگیر شد که پس از یک روز در بیمارستان جان داد. تلاش ها برای دستگیری نفر دوم و سوم ادامه دارد. در پی این حمله تروریستی به حرم شاهچراغ شیراز تاکنون 13 نفر شهید و ۱۰ نفر زخمی شده‌اند.

وزیر اطلاعات از دستگیری عامل دوم تروریستی شاهچراغ در شب گذشته خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین خطیب در همایش ملی پدافند غیرعامل کشور با بیان این‌که «ما توان و اقتدارمان را مدیون مردم هستیم»، اظهار کرد: شب گذشته موفق شدیم عامل دوم تروریستی شاهچراغ را شناسایی کنیم.

به گزارش ویکی گردی به نقل از ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین خطیب طی سخنانی در همایش ملی پدافند غیرعامل با بیان این‌که «دشمن تلاش می‌کند که اغتشاشات را با بحران‌آفرینی‌های جدید و با کمک اقدامات ایذایی و فشارهای جهانی و  عملیات تروریستی و اقدامات هنجارشکنانه ادامه دهد»، اعلام کرد: به دلیل رعایت یکی از اقدامات کوچک پدافندی در شیراز به لطف الهی سربازان گمنام امام زمان موفق شدند عامل دوم عملیات تروریستی شاهچراغ را شناسایی و دستگیر کنند.

امنیت زیرساخت و پایه و بنیان همه امور کشور است

وی افزود: آن‌چه می‌تواند در مقابل تهدید از کشور، دولت و ملت ما حفاظت کند وظیفه‌ای است که در ایجاد و فراهم کردن آن همه باید تلاش کنیم که نصرت الهی را به همراه خواهد داشت.

خطیب با بیان این‌که «امنیت بر همه‌چیز اولویت دارد و زیرساخت و پایه و بنیان همه امور کشور است»، اظهار کرد: بنابراین آن‌چه را که این امنیت را تهدید کند اولویتی است که باید به آن پرداخته شود چه امنیت شناختی، زیستی، اجتماعی و یا زیرساختی باشد؛ بنابراین زمانی که موضوع امنیت مطرح می‌شود باید همه با تمام توان در جهت حفظ آن ارتقا و پایداری آن بود و یکی از مهم‌ترین عوامل حفاظتی و پاسداری از این امنیت در مقابل تهدیدات گسترده دشمنان پدافند غیرعامل است.

وزیر اطلاعات تاکید کرد: پدافند غیرعامل اگر بتواند هوشمند، فعال، موثر و مصونیت‌زا باشد می‌تواند در جهت برقراری امنیت ما نقش اصلی و جدی داشته باشد؛ بنابراین یکی از عوامل اولویت‌دار و مهم کشور ما است و البته ارزیابی آن کمتر از اهمیت آن نیست، بنابراین باید مستمر نظارت ارزیابی کنترل و برآورد نسبت به آن وجود داشته باشد.

دفاع سایبری باید اولویت دفاع مان را تشکیل دهد

وی گفت: امروز تهدیداتی نو و متغیر بر کشور ما و مردم ما هجمه می‌آورد؛ بنابراین باید نسبت به هوشمندی، هوشیاری، پیش‌بینی و درک آن‌ها برای عملیاتی کردن هدایت و رهبری در مواجهه با آن اقدام جدی کرد، امروز اگر تهدیدات سایبری یکی از تهدیدات است که مستمر کشور ما را تهدید می‌کند و با آن مواجه هستیم باید اولویت دفاع مان را تشکیل دهد.

وزیر اطلاعات تاکید کرد: امروز دشمن از فناوری‌های نو به نفع خود و برای تهدید علیه ملت ما استفاده می‌کند؛ بنابراین سازمانی که بتواند برای مقابله با این تهدیدات هوشمندانه پیش‌بینی و پیشگیری کند و نسبت به آن‌چه حاصل می‌شود مصونیت‌سازی کند می‌تواند در پدافند و مقابله با این تهدید توفیق به دست آورده و موفقیت را کسب کند.

با جنگ ترکیبی ،هوشمند و مستمر دشمن روبرو هستیم

خطیب یادآور شد: زمانی که ملت ما می‌خواهد یک ملتی مستقل ، پیشرو و تمدن‌ساز باشد دشمن نیز خواهد داشت و تهدیدات نیز متوجه کشورمان هست، پس باید نسبت به آن تمهیدات لازم را پیش بینی کنیم. ما باید از آن چیز که ظرفیت درونی کشور است و همچنین ظرفیتهای بیرونی در آسیا و جهان استفاده کرده و در جهت ایجاد توان آفند و پدافند کارآمد برای کشورمان استفاده کنیم.

وی گفت: قرارداد شانگهای و همکاری با کشورهای آسیایی می‌تواند یکی از فرصت‌ها و قابلیت‌هایی باشد که در جهت قدرتمند شدن کشور باید از آن بهره گرفت.

وی با اشاره به تهدیدات دشمنان گفت:  با یک جنگ ترکیبی ،هوشمند و مستمر دشمن روبرو هستیم و اگر امروز دشمنی در اغتشاش تجلی پیدا می‌کند یا تجمعی برگزار شده و یا احیاناً اقداماتی از این قبیل تعریف شده، به همین اقدامات محدود نمی‌شود ، بیش از ۴۰ سال است که دشمن هر روز با توطئه، فتنه، کودتا و استفاده از گروهک ها و نفاق و البته تهاجم فرهنگی، هر چه در توان خود دارد را به کار گرفته است و امروز نیز هدف براندازی، تجزیه و تضعیف انقلاب ، کشور و ملت ما را در ابعاد مختلف تعریف کرده است و برای آن با بحران آفرینی و با استفاده از اقدامات خشن و عملیات‌ مختلف این اهداف را پیش می‌برد.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۱ نفر از بازدیدکنندگان

ارسال نظر